Algemeen Rosie Prive, Rotterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Is Rosie nog wel een privehuis? Ik vind geen enkele informatie meer op hun website. Hebben zij zoveel klanten dat ze gewoon geen website hoeven te onderhouden of iets?
 
Ik heb dinsdag j.l. nog een dame van de twee (Gloria en Martha) bezocht. Maandag is er Isabel. Donderdag Gloria en Jeanet. Woensdag was er een paar weken terug Lily en vrijdag Jeanet. Dames zijn normaal 11:00 uur aanwezig en gaan uiterlijk 20:00 weg.
 
Ik ben deze. donderdag en vrijdag in Rotterdam, zijn er op de donderdag of vrijdag ook nog dames of helemaal niet meer ? Er was iets veranderd, las ik ?
 
Laatst bewerkt:
Advertenties kloppen zo vaak niet. 🥱
Is mij bekend, ik ging er al van uit dat dat een bewust of onbewust residu was van betere tijden. De gangbang parties waar ze voorheen mee adverteerden waren ongetwijfeld ook een wassen neus (denk dat als daar een dame van buitenaf was aangeschoven ze niet eens sex mocht hebben met de andere bezoekers omdat dat was voorbehouden aan de betaalde dames, voor mij als tgirl gold die ristrictie in ieder geval wel dus mij gaan ze daar niet snel zien).
 
Terug
Bovenaan Onderaan