Recensie Laura, Hasselt 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben over de jaren heen een aantal keer bij Laura langsgeweest, eerst in Maison Stout, daarna in haar privéwoonst langs de Kuringersteenweg en recenter in de omgeving van afrit Hasselt Zuid. Altijd leuke momenten met haar (en met haar vriendin Amy die toendertijd ook nog privéontvangst deed) gehad :).

Laura is een vlotte en zeer verstandige (van oorsprong) Russische meid die vloeiend Nederlands spreekt. Altijd fijne babbels achteraf met haar gehad.

Contact via Whatsapp is niet altijd even vlot helaas, zelfs als haar advertentie online staat krijg ik niet altijd een antwoord. Maar als er wordt afgesproken wordt de afspraak altijd correct aangevat: ik heb nog niet moeten wachten of moeten verzetten bij haar.

Altijd een douche vooraf nemen, al dan niet samen met haar, en uiteraard achteraf ook mogelijkheid tot douchen.

Laura heeft een speciale tongkustechniek die niet helemaal mijn zin is, maar bon, het blijft plezant om te doen :). Pijpt zalig, en als je ze goed hebt kunnen opwarmen met een uitgebreide befbeurt gaat ze helemaal los nadat ze je een rubbertje heeft aangedaan. Ze rijdt paard in haar vrije tijd, en dat is goed te merken bij momenten :D. In het begin als ik bij haar kwam af en toe ook een surprise cim mogen doen (ze wou het zelf), maar de laatste tijd altijd het rubbertje volgeschoten dus geen idee of ze dat nog doet (adverteert er ook niet mee).
Ja inderdaad Amy ,was echt een toppertje alles puur natuur en heel vriendelijk.
Doet Amy nog priveontvangt?
 
Amy was mijn allereerste DVP ervaring, ik heb ook alleen maar heel fijne herinneringen aan haar. Zij was voor mij de ultieme GFE.

Zij is jammer genoeg een hele tijd geleden gestopt als DVP. Ze heeft nu een relatie en een "gewone" job.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
  2. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/geile-laura-in-hasselt.html
Totale kosten (in euro)
200
Tijd geleden hier geweest, het was ok, maar vb. Douchen zit in je tijd inbegrepen. Je krijgt ook een waarschuwing als je nog een kwartier hebt, daarmee dat ik het door had, dus kijkt hard op de klok.

Geen herhalingsgevaar
 
Tijd geleden hier geweest, het was ok, maar vb. Douchen zit in je tijd inbegrepen. Je krijgt ook een waarschuwing als je nog een kwartier hebt, daarmee dat ik het door had, dus kijkt hard op de klok.

Geen herhalingsgevaar
Dus eigenlijk de normale gang van zaken.
Alles zit in de betaalde tijd, en liefst nog wat minder.
 
Terug
Bovenaan Onderaan