Recensie TS Mascha, Mönchengladbach 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Poemelke

Wandelaar
Forumpionier
26
09/07/21
27
1
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
4,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Klaarkomen op gezicht
  3. Klaarkomen op lichaam
  4. Penismassage
  5. Pijpen deepthroat
  6. Pijpen zonder condoom
  7. Tussen borsten (russisch)
  8. Kontlikken door klant
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Aziatisch
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Penislengte
14-16cm
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
120+ minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
http://m.6relax.de/club/name/ts_mascha_hot_sexy
Totale kosten (in euro)
300
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
To Heaven and Back.

Na lang twijfelen en veel fantaseren dit weekend eindelijk mijn eerste stappen gezet in de TS wereld en de eerste regel van deze recensie geeft duidelijk aan hoe het was😉.
Na veel lezen (en vragen) op dit en ook andere forums de tip gekregen om als beginner TS Mascha te bezoeken. Het (app)contact met haar verliep vlot en was erg positief. Haar advertentie is in het Duits maar het app contact gaat in het Engels. Een afspraak gepland en na de voorbereidingen thuis afgereisd naar Mönchengladbach. Parkeren kan (gratis) op ca 5min van haar residentie. Ter plekke aangekomen was een kleine miscommunicatie over het tijdstip☹️ en moest ik helaas even een kwartiertje wachten. Haar adres is in een rustig zijstraatje en na het aanbellen werd ik direct door haar zelf bij de voordeur opgewacht en ging ze me voor naar haar kamer. Op haar kamer aangekomen kon ik haar eindelijk goed bekijken en stond ik oog in oog met een erg prettige verschijning. De foto's in haar advertentie deden haar duidelijk geen recht want voor me stond een 'dame' die er veel mooier uitzag. Haar een complimentje gegeven over haar looks en toen bleek ook dat haar foto's niet erg recent zijn (haar leeftijd in de advertentie klopt overigens ook niet, maar bij wie wel😉). Ik kreeg wat te drinken aangeboden en na ons openingsgesprek (en financiële afhandeling) waarbij ik nogmaals aangaf dat ik een Newby was afgesproken dat ik middels een rustig GFE uurtje (á €150) zou worden ingeleid in haar wereldje. Nadat we ons allebei nog even hadden opgefrist hebben we ons neergevlijd op de speelweide en kon mijn 'ontmaagding' beginnen. Wat volgde was een geweldige ervaring met veel passie en gevoel van haar kant. De details wil ik graag voor mezelf houden maar ik kan jullie verzekeren dat alle facetten van het TS spel (zowel actief als passief) aan bod zijn gekomen. Mascha is een geweldige 'lerares' die perfect weet hoe ze een beginner moet benaderen. Ze vergeet haar eigen plezier en wensen natuurlijk ook niet en voordat we het in de gaten hebben is mijn 'intro'uurtje al voorbij, dus snel samen besloten om ons hemelse😇 verblijf met een uurtje te verlengen. Nadat we allebei een (letterlijk) spetterend 😂 hoogtepunt hadden bereikt zijn we samen na (ruim) 2 uur weer op aarde nedergedaald en zijn we ons samen gaan douchen. Tijdens het aankleden nog even gezellig wat gedronken en gekletst.
Uiteindelijk na bijna 2,5u een geweldige ervaring rijker naar buiten gestapt en huiswaarts gekeerd.
Nu heb ik echter het volgende 'probleem' 😉, I'm Hooked, dus een vervolg zal zeer zeker volgen🤣🤣. Voor mijn gevoel kon ik op geen betere manier worden binnengeleid in de TS wereld als dat Mascha heeft gedaan. Ze is echt een pareltje💋💋. IMG_0511.jpeg
 
Leuk eindelijk eens een bericht te lezen over deze TS ze staat al jaren online.
Dat is ook aan de foto's te zien die gebruikt ze namelijk ook al jaren, dat je zegt dat ze in het echt beter uitziet is positief.
 
Terug
Bovenaan Onderaan