Familie en vriendinnen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Rickdekoning

Meubelstuk
1.244
20/08/21
1.729
34
Wat doen jullie met familie en vriendinnen van jullie favoriete dames?
De doublet straat zit vol met zussen, nichtjes, ja zelfs moeder en dochters .....een familie....zonder het te weten heb ik er zeker vijf bezocht ....en drie zijn echt vaste dames geweest....om de beurt toen de een stopte werd een ander vaste dame. ..zonder dat ik het wist. Als ik naar een familie feest ga kennen ze me allemaal.....
Ik ontwijk dames die goede vriendinnen of familie zijn van mijn vaste dames....vrouwen roddelen te veel.
Aan de andere Kant zijn er drie dames uit die categorie die ik wel lekker vind....

Hoe Gaan jullie daarmee om?
 
Moet vast iets zijn... van de Doubletstraat! Echt nog nooit meegemaakt!
Ken de familie van de dames niet... en wens dat ook zo te houden.
Nee.....van kinky heb ik ook van een dame een familielid geneukt....misschien vertellen dames mij te veel....dit is een grote familie business.....en families werken in hetzelfde gebied....
Maar Doublet is wel heel erg....
 
Heb ooit eens een date gehad met geadverteerd 2 zusjes… bleken geen zusjes te zijn, wel een familie band bleek later via hen. Of dat zo is kon ik ook niet nakijken. Deze meiden wisten toen ook niet dat ze zo gepromoot werden.

Dus kan ook een soort lokkertje zijn.
 
Op dit moment contact met Sherry en Ella van FKK Venus in Hamminkel. Vroeger had ik contact met Ilayla omgeving Utrecht. Zij ontving ook wel bij haar zus, waarvan ik de werknaam ben vergeten.

Bij deze meiden heb ik het over hun familie en hoe het met ze gaat. Andersom vragen zij hier bij mij ook naar. Gevolg is dat er een vertrouwde sfeer ontstaat waarbij de aandacht niet gericht is op 1 persoon.

Hierdoor heb ik met Ilayla en haar zus leuke trio's gehad, maar ze ook 1 op 1 geneukt. Grappige was dat beide zussen prat gingen op veilige sex. Als ik alleen met ze was ging alles zonder condoom.

Met Sherry en Ella heb ik alleen 1 op 1 sex gehad en alles met condoom. Een trio met deze twee is van mij een grote wens.
 
Komt in de seks-industrie best vaak voor hoor. Op PornHub zie ik ook regelmatig videos voorbijkomen met stiefdochters of stiefzusjes of stiefmoeders.
In de porno industrie kan ik me dat best voorstellen.
Maar bij 'ontvangst' is dat toch echt niet het geval hoor!
(maar er wordt wel veel over gefantaseerd blijkbaar!)
 
Ik ken twee vriendinnengroepjes waar de moeder van één van de dames ook dvp is en daarbij als de "godmother" van het groepje optreedt. Nee, moeder en dochter werken niet samen. Hoe ga je daarmee om wanneer je op de hoogte bent? Discreet natuurlijk.
 
Zo gaat dat nu eenmaal met mensen en met Latina's helemaal

Grote zus gaat in een ver vreemd land werken en verdient veel geld , jonger zusje wil dat ook wel maar weet de weg niet

Grote zus weet dat wel en neemt haar op sleeptouw , eventueel volgt dan nog een buurmeisje of een nichtje

Voordeel is dat ze woonruimte en dus kosten kunnen delen met mensen die ze vertrouwen en op elkaar kunnen letten
 
Zo gaat dat nu eenmaal met mensen en met Latina's helemaal

Grote zus gaat in een ver vreemd land werken en verdient veel geld , jonger zusje wil dat ook wel maar weet de weg niet

Grote zus weet dat wel en neemt haar op sleeptouw , eventueel volgt dan nog een buurmeisje of een nichtje

Voordeel is dat ze woonruimte en dus kosten kunnen delen met mensen die ze vertrouwen en op elkaar kunnen letten
Nu... 'sister' betekent natuurlijk ook niet overal hetzelfde!
 
Vind het wel geil als ik in hetzelfde appartement in de kamer ernaast haar vriendinnetje of collegaatje een keiharde beurt geef. Vind het nog geiler als ik die andere dan op de gang tegenkom richting of vanuit de badkamer.... It's only business! 😜
 
Dat lijkt mij nou een typisch promotiepraatje om ze zo te labelen.
Ik heb die fetisj nooit zo goed begrepen eigenlijk

Dat er een bepaalde niche voor is oké het zou gekker zijn als het niet zo was natuurlijk , maar gezien het aanbod moeten er hele volksstammen zijn die niets liever doen dan hun stief/ moeder/ zuster/ tante / broer/ dochter een beurt geven
 
In de jaren 80 werkten er 2 hele lekkere zusters op de ruysdaelkade in Amsterdam die in Zandvoort woonde en in de dollenbegijnensteeg zelfs een tweeling uit Den Haag.
 
Ik heb ooit eens een dame in een privéhuis bezocht waarvan ik achteraf achter was gekomen dat haar zus jaren daarvoor in hetzelfde privéhuis werkte. De grap was dat ik haar zus toen wilde bezoeken, maar dat ik helaas de afspraak toen moest annuleren vanwege omstandigheden.

Ik ben achter deze familieband gekomen via een dame die ik vaak bezoek. Jammer dat ik die zus niet had kunnen bezoeken. Dan had ik kunnen zeggen dat ik twee zussen had gehad. :D
 
In de Doublet werkte zo'n 10 jaar geleden (misschien zelfs langer geleden) een DVP die ik daarvoor op het Zandpad ook een paar keer ontmoet had. In Den Haag vertelde ze mij dat ze in Utrecht nog een zus heeft en er regelmatig langs ging.
Op mijn vraag of we in Utrecht een keer met z'n drieën konden afspreken kwam helaas een negatief antwoord :-(
 
Terug
Bovenaan Onderaan