WHEM Alejandra, Rotterdam vh Arnhem, Hilversum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wat een knapperd. Ik begreep uit recent Whatsapp contact dat ze nu zeker ontvangt. Verder is ze vriendelijk maar vrij kortaf in haar communicatie. Dat ze al best een tijd een actief is en geen reviews heeft en de review functie op Kinky heeft uitstaan, weerhoudt me vooralsnog om een afspraak te maken.
 
Happy Burger GIF by Doja Cat


Vandaag nog geappt :) Ik vroeg nog of GFE en French kissing in het pakket zitten. Ze bevestigde dat volmondig maar zeker weten doe je dat nooit natuurlijk. Kan ook een booker tussen zitten die de zaken mooier voorstelt dan ze zijn. Ja, ben het met je eens, ik vind het een echte stunner: rank en slank, mooie bilpartij en prachtige ogen. Afgaande op de video's mag je er vanuit gaan dat de ad een realistisch beeld geeft van haar uiterlijk. Tenzij het een ander persoon betreft :) Maar dat lijkt me stug. Misschien nog vragen om een video call om zeker te zijn. Maar zoals gezegd, iets in mij twijfelt nog. Die afwezigheid van reviews vertrouw ik niet helemaal. Er zijn ook een paar dames actief waarvan ik weet wat ik krijg.
 
Laatst bewerkt:
Er zijn er zoveel waarbij je weet wat je "krijgt".

Mogelijk hoort Alejandra ook gewoon op dat lijstje...

I have no idea. Maar als ze idd ontvangt en alles doet wat ik verwacht van een afspraakje, dan klinkt dat als muziek in de oren!
 
Yup, als ze nu echt een hele slechte service had geleverd in de laatste maanden, had een negatieve review waarschijnlijk wel ook dit forum gehaald. En de Kinky reviews laat ik sowieso links liggen tegenwoordig 🙃
 
Terug
Bovenaan Onderaan