Recensie Anita, Prive No 11, Heerlen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Hornypony

Vaste klant
Forumpionier
181
15/07/21
113
42
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
2,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Anaal bij klant
2,00 ster(ren)
Gesproken taal
Duits
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
50+
Haarkleur
Blond
Cupmaat
D
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Stevig
Duur van bezoek
45 minuten
Dag
Woensdag
Link naar advertentie
https://www.prive-no11.nl/onze-dames/anita/
Totale kosten (in euro)
180
Privé No 11 is altijd mijn uitwijk zodra ik geil word op het werk en ongezien erheen kan. Vroeger zat Laura er, en dat was echt top. Maar nu?
Vooraf gebeld voor een dame met plasseks, waren er twee aanwezig. Enfin, even gedoucht en erheen.
Eerst werd ik aan een dame voorgesteld waarvan ik dacht "No Way!" maar dame nummer 2 was nog hopelozer. Dan toch maar die eerste.......had ik beter niet kunnen doen. Gastvrouw de vergoeding van het huis betaald, op de kamer nog 50€ erbij voor plasseks.
Komt ze bij mij op bed liggen en ik ruik dat ze niet schoon is!!!! Vlak vooraf had ze ws een fikse nummer 2 verzonden (gepoept voor degene die het niet snapt). En achteraf lag ik in de poeplucht :-(
Wat een afknapper. Zoenen was er ook niet echt bij, kusjes wel maar tongzoenen zeker niet. Met tegenzin proberen te spelen, maar het was net alsof je je helemaal lens gegeten hebt aan de voorgerechten en daarna komt de hoofdmaaltijd op tafel. Ze stond me ongelofelijk tegen en pony was een ontzettend klein ponytje. Zelfs met hardlopen bij -10 wordt die niet zo klein :)

Tzt stelde ze een massage voor. Dat dan maar, heb ik nog wat van mijn geld. Ze bakte er h-e-l-e-m-a-a-l niks van. Wat een sof, ontzettend teleurgesteld en vies voelend vertrokken. Nogmaals gedoucht op het werk en thuis nog twee keer voor het slapen gaan. Pas een week later was het schrikbeeld een beetje vervaagd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan