WHEM Club Amnesia in Oldeberkoop

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ja ik ben hier nu 2x geweest. T pand is keurig opgeknapt, voor een bar en 5 kamers achter, wel heel simpel maar schoon.
1e ervaring was goed, leuke dame lekker gevuld en lekker actief. Sprak Engels.
2e ervaring buitengewoon slecht, dame gaag eerst 10 min weg douchen elders, dan 10 min zeuren over extra's die ze dan per creditcard wil hebben, tuurlijk, ik geef een Roemeense dame geen kaart! Cash en niets nagekomen, tijdens beffen mag je haar niet eens anraken en zit ze alleen met der moboel te klooien. Ik had weg moeten gaan, vreselijk!!
 
Heb opnieuw een bezoek gebracht aan Amnesia. Wordt ook gewerkt aan kamer met jacuzzi. Volop nieuwe dames, maar Rosa is toch wel een topper. Prachtige borsten, verder lekker stevig en in voor vele wensen, geeft je een girlfriend gevoel. Kun je wel voor omrijden
 
Ik had een keer tijd om deze club een kans te geven. Was er al vroeg vandaag, iets na de opening om 1600. De dames lieten even op zich wachten, die waren nog druk aan het douchen en opmaken. 1 voor 1 sijpelden ze binnen, maar toen nr 3, Naomi, binnenkwam was ik meteen verkocht en heb niet meer op de 4e dame gewacht. Naomi is een mooie geblondeerde Braziliaanse die een aardig woordje Nederlands spreekt. Genoeg voor normale communicatie. Grote borsten en billen en een litteken op haar buik, maar dat vond ik niet hinderlijk omdat ze er verder heerlijk uitzag. De date zelf was een van de betere kamergangen die ik heb meegemaakt. Had vooraf een halfuur afgesproken maar dit met 45 minuten verlengd. We hadden een extreem goede klik en zodoende kwam alles aan bod. Echt als een jong verliefd stel liggen en staand gevreeën. Ze gaf aan er alleen vanavond nog te zijn en dan af en toe terug te komen in de weekenden. De club zelf is prima, bruine kroeg idee met een vriendelijke behulpzame barman. De kamers zijn van een goed formaat en netjes en schoon. De enige opmerking die ik nog wou maken is dat het enigzins ongemakkelijk voelde om een keuze te maken tussen de dames omdat ze allemaal maximaal met je zitten te flirten. Wellicht lag dit aan mijn eigen onervarenheid bij dit soort clubs.
 
Terug
Bovenaan Onderaan