• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Recensie Amy, Arnhem 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Investigabiles

Stamgast
Forumpionier
342
22/07/21
391
18
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Klaarkomen op lichaam
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Speciale kleding verzoek
  6. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/9837694-amy
Totale kosten (in euro)
250
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Na lang wikken en wegen Amy een bezoekje gebracht. In eerste instantie contact gehad met Ramona (vriendin) van haar en kreeg een paar foto's van haar vriendin Amy te zien en was ik verkocht.
Na een week over en weer appen (ik was sceptisch over haar foto's), alsnog een afspraak gemaakt voor in de avond.

Aangekomen bij het huisje deed de dame op de foto's open met een big smile. Het was haar echt en ik stond perplex. Ik dacht WAUW, wat een plaatje en 10x mooier en leuker in het echt. Ik was verkocht en kreeg direct een lekkere zoen. Ze had tevens het gevraagde lingerie setje aangedaan. Wat een lekkerding!

Geld overhandigd en vol overgave elkaar aan het ontdekken en tongzoenen. Kleren uit en op bed geploft. Net als of ik met mijn vriendinnetje aan het zoenen was. Amy kan heerlijk zoenen en ik was al paraat hoor. Zij kwam direct boven op mij zitten en daarna naar beneden gedirigeerd. Wat een pijpskills heeft deze meid. Natuurlijk, tussendoor kletsen en lachen met elkaar. Na een minuut of tien gewisseld naar standje 69 en haar mogen proeven. Wat een heerlijk poesje heeft ze en zeer goed verzorgd. Niet lang daarna naar mij toe getrokken, al tongzoenend erin geschoven en diverse standjes genomen. Uiteindelijk op haar rug gelegd, beentjes half omhoog en lekker mogen stoten. Ze doet goed mee en keek mij tijdens de sex zeer geil aan (vibe aan beide kanten zat er goed in).
Niet lang daar eruit en ik kwam al spuitend over haar klaar (sorry, lieve Amy dat het overal terecht kwam 😜). Even kort daarna opfrissen, lingerie uit en weer op bed geploft. Wat een energie heeft deze dame en ik bleef stijf. Het duurde niet lang voordat ze mijn pik weer in haar mondje had en bleef maar zuigen. Nogmaals, ik heb in tijden niet zo een ontzettend lekkere pijpbeurt gehad met haar handen, mond en tong! Het was héérlijk! Daarna even in doggy genomen en al tongzoenend weer klaargekomen.

Amy, het was heerlijk met jou en je gaat mij gauw weer terug zien (eventueel samen met je vriendin). Qua persoonlijkheid, het lachen en dollen met elkaar, je oprechte interesse om het mij helemaal naar mijn zin te maken! Nogmaals dank voor je gastvrijheid aan het einde en samen lachend afgesloten. Een echte GFE-experience en wat ik eerder zei, net alsof je met een vriendinnetje sex hebt!

Heren; wees zuinig en lief voor haar en je krijgt er veel voor terug.

Extra punten:
Bereikbaarheid: 4/5
Foto's: 5/5
Nakomen aangegeven opties: 5/5
Karakter: 5/5
GFE: 5/5
Herhalingsgevaar: 5/5
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan