Recensie Lexi, Pieter Vanderdoncktdoorgang 2 rechts 3,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

lucifer

Wandelaar
49
07/03/22
59
19
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Totale kosten (in euro)
50
Daarnet bij Lexi geweest. Ben vergeten welke nummer. Het was het eerste raam op de rechterkant als van de Brabantdam komt.

Het is een pracht van een meisje. Zeer slank en strak.

het pijpen is ok maar ook niet meer. Daarna kwam ze on top wat ze heerlijk deed maar veel te kort. Daarna haar doggy stevig genomen en gekomen met dat prachtig kontje onder mijn ogen.

Al bij al was het wel leuk maar denk niet dat ik nog vaak zal terugkomen omwille van het snelle wisselen.
 
Ja, da jong volk, die switchen van positie aan een snelheid die je niet voor mogelijk kan houden... Ook al meegemaakt, bij die Duitse Nathalie destijds. Bijzonder vervelend is dat en ze schijnen het op de koop toe nog normaal te vinden ook.
 
Gisteren bij haar geweest. Lolita typetje, mooi dametje. Kleed zich uit achter het gordijn (beetje vreemd). Wanneer ze tevoorschijn komt gaat ze vrij snel over tot actie. Vochtige doekjes om te reinigen, die dan op de grond eindigen. Het condoom om, ze zwiert de condoomverpakking net als de doekjes achteloos op de grond. Het pijpwerk is snel en monotoon. Daarna royaal veel glijmiddel op het condoom en op haar poes. Waarna nog een grote klodder op de eikel. Het teveel in haar hand - jawel - gooit ze op de grond *splash*. Ze komt op je zitten en in sneltempo probeert ze je klaar te rijden, wat ook redelijk snel lukte. Normale date, niet slecht en ook niks bijzonders.
 
Tussen 1m60 en 1m70, slank, tussen donkerblond/bruin, niet erg glimlachend op het eerste gezicht, ze lijkt een beetje koud.

Mooie meid, maar ik vind dat ze er toch een beetje verdrietig uitziet.
 
is nummer 4, rechts als ik me niet vergis. Deze beschreven plaats is een nachtwinkel geworden. Als ik me niet vergis ook al bij haar geweest. Schattig meisje met plat bruin haar. Begin dit jaar nog bij geweest. Weet iemand welke shift en welke dag ze aanwezig is? Bij mij was mijn ervaring toch wel beter. Niks op aan te merken. En een zeer lief meisje.
 
Mooie meid, maar ik vind dat ze er toch een beetje verdrietig uitziet.
Als ze tijdens de avond/nachtshift aanwezig is dan weet ik exact wie ze is. Ze staat er al een tijdje, toch al zeker sinds vorig jaar.

De laatste keer ik in RLD Gent kwam sprak een medewandelaar me aan die precies ook compassie heeft met die vaak toch heel mooie meiden die in lingerie voor een bende geilaards te kijk staan - een vriend/kennis van hem had hem daar voor het eerst op sleeptouw genomen blijkbaar en opeens sprak hij me aan want hij voelde er zich omgemakkelijk- en we passeerden toen net aan haar venster en ze keek nog triester dan anders.

Duidelijk dat ze daar totaal niet met haar goesting staat.

Daarom ga ik niet bij haar, hoewel ze (imo) heel knap en heel lief is want/en ik haar vorig jaar al eens aangesproken heb. Maar bij iemand als zij denk ik altijd aan 'Ze zijn zo lief meneer' en heb dus (vaak) compassie als ik sommige van die meiden/meisjes achter een vitrine zie staan cfr. ook wat ik hier geschreven heb.
 
Klopt, is al een tijdje die. Lexi heb ik al een week of vier niet meer gezien.
Ze was vorige keer na een vakantie even terug maar dat was maar een week of twee/drie en toen was ze plots weeral weg. Ik hoop ook dat ze nog terug komt.
Volgens mij, als we het over dezelfde dame hebben, ben ik gisteren bij de dame geweest die je bedoeld. Ze zit in 1 van de eerste ramen aan de rechterkant als je van de brabantdam komt. Is relatief klein en smal, donkerbruin haar
 
Wat zijn jullie ervaringen bij deze dame ?
Scroll even wat naar boven... We horen ook graag jouw ervaring
Ze is terug en niet terug. Ze zou blijkbaar in Amsterdam werken en wonen nu maar af en toe zie ik ze hier voor een paar dagen verschijnen. Geen idee waarom switchen tussen de twee locaties. Amsterdam zal dan toch niet zo lucratief zijn als ze hier nog moet bijklussen?
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Scroll even wat naar boven... We horen ook graag jouw ervaring
Ze is terug en niet terug. Ze zou blijkbaar in Amsterdam werken en wonen nu maar af en toe zie ik ze hier voor een paar dagen verschijnen. Geen idee waarom switchen tussen de twee locaties. Amsterdam zal dan toch niet zo lucratief zijn als ze hier nog moet bijklussen?

Beste forumleden,

Een aantal weken terug bezocht ik deze lieve knappe meid in Gent. Normaal gezien is het niet het type meisje dat mij direct aanspreekt omdat ik meer op volslanke dames val. Maar deze dame wist me toch met haar charmes te bekoren. Ze is heel vriendelijk, lief zorgzaam en heeft ook wel een goed gevoel vooro humor.

Ze laat haar ook wel redelijk gewillig doen, ik had ook wel direct voor een halfuur betaald, wat maakt dat ze natuurlijk ook al direct wat losser was. Alle standjes werden toegestaan. On top vond ik ze echt heel erg goed ! Het was ook al redelijk laat op de nacht toen ik haar bezocht dus ik kwam niet direct tot een hoogtepunt. Ik vertelde haar dat ik wat moe was, dus dat ik vreesde dat ik niet direct zou kunnen klaarkomen. Hier stelde ze vrij direct voor om mij handmatig af te werken. Ze nam het condoom af, gooide het op de grond, een dikke kwak glijmiddel erop , dit deed ze zeker niet slecht, maar wat aan de aggresieve kant vandaar dat ik het maar een 3 sterren op 5 gegeven heb. Je mag haar wel volledig bijsturen in de handelingen die ze doet over hoe het beter voelt voor jou etc. Je mag haar ook aanraken zonder dat ze daarover klaagt.
 

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
41.743
Berichten
810.421
Leden
33.695
Nieuwste lid
Matthijs1
Terug
Bovenaan Onderaan