Rimmen (kontlikken bij klant)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dat zal deze wel zijn, maar haar advertentie staat er maar weinig
 
Ik vind die niet op redlights?
Luna adverteert enkel als ze 'actief' is... en dan nog zonder telefoonnummer...
Je moet haar dus eerst mailen via Redlights (eerst inloggen) Dan geef je via mail je telefoonummer. En eenmaal ter plaatse krijg je dan van een 'onbekend nummer' een berichtje dat je binnen mag komen.

Allemaal een beetje ingewikkeld... Maar écht wel de moeite waard hoor!
Die Luna! Man! Lees m'n recensie erop na, wil je.
 
Wat mij betreft een combinatie hiervan.
Het is niet echt leuk als de dame er zelf niet voor wil gaan. Beetje hetzelfde als met anaal…. Het kan helemaal top zijn als de dame er zelf ook van geniet/plezier/lol in heeft, maar een flinke domper als ze het tegen haar zin doet (bv puur voor het geld).

Qua techniek is het niet echt specifiek, meer dat een dame er "lekker voor gaat". Persoonlijk vind ik het ook altijd erg opwindend als ik de dienst terug mag geven….
Het beste is als ze er vol voor gaan met veel passie en speeksel , ik geloof niet dat de hemel bestaat maar na een fantastische rimbeurt denk ik wel deze dame is een engel en beseft vaak zelf niet haar waarde voor de wereldvrede.
 
Uiteraard als de dame er ook plezier in heeft en vol ervoor gaat máár een supergoede rimbeurt is als ÍK er onwijs geil van word terwijl ze met haar gewillige tong in mijn kont zit te kriebelen! En het liefst als ik op haar gezicht zit zodat ze nergens heen kan; lekker hoor! 😜
 
Best mogelijk, maar in ieder geval staat het niet bij haar mogelijkheden.
En verder is niet duidelijk wat basic en allin is.
Maar recensies staan op het GROOTSTE forum van Nederland :ROFLMAO:
 

Deze dame mag hier zeker wel genoemd worden. Met volle overtuiging likt ze je helemaal schoon. Mag wat kosten, maar dan heb je wel wat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan