Recensie Leni, Mabuhay, Helchteren 3,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Joru349

Wandelaar
67
21/03/24
39
14
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
  2. Vingeren
Gesproken taal
Spaans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Europees
Leeftijd
35-40
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Ik was vandaag vrij laat (22:30) aangekomen en had maar keuze uit 3 dames waaronder Leni.

Ze is een kop kleiner dan mij (ben zelf maar 1m57.) Dus uitproberen dan maar. Haar poesje is best strak moet ik zeggen.
Zoals gewoonlijk kreeg ik een wasje van haar, pijpte ze me en hadden we seks.
Van zoenen kwam er niet veel van en zeker geen tongzoenen.

Het grootste minpuntje bij haar is dat ze geen Engels verstaat, maar al bij al is ze iemand die rustig en vriendelijk is. Ze is zeker de moeite waard als je eens met een heel klein dame wilt kameren.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Tongzoenen
3,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Penismassage
  3. Pijpen zonder condoom
  4. Vingeren
Gesproken taal
Spaans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ik heb ze vorige week vrijdag bezocht. Ik had eigenlijk weinig andere keuze want in de line-up stonden slechts 2 dames, het was best druk. In eerste instantie dacht ik een ander ogenblik terug te komen, maar ik was nu daar ... Leni is dus vrij klein (k schat 1.50 m) en ik ben tamelijk groot, en daarom was ik niet direct geïnteresseerd. Ze is niet slank, maar zeker ook niet dik, gewoon goed gebouwd met haar kleine gestalte. Ze showde wel een mooie cup (ik schat C?) en een mooie glimlach. Daarom dan toch maar naar boven met Leni uit de Dominicaanse republiek. En inderdaad, haar Engels is onbestaande, maar dat is bijzaak als je komt waarvoor ik kwam :).
Omdat er zoveel volk was, was de badkamer bezet. Ik zei dat ik pas gedoucht had (doe ik altijd) en dat was ok. Zij verfriste zich nog even met enkele vochtige doekjes, maar dat was zeker niet nodig omdat ze fris rook. Ze ontkleedde zich en liet me haar mooi gevormde (met mooie borsten op dat kleine lichaam) borsten bewonderen. Ze kwam voor me staan met haar rug naar me toe zodat ik haar borsten vol in mijn handen kon nemen en bewerken. Je kon er goed in knijpen (geen sm!) en kneden. Daarna draaide ze zich en begon, zittend op het bed, mij te pijpen terwijl ik recht bleef staan. Ik vermoed dat ze dat meer doet omwille van haar kleinere gestalte. Dat ging zeer goed (zonder condoom). Al vrij snel moest ik zeggen om het rustiger te doen omdat ik niet direct wou klaarkomen.
Dan op bed waarbij ik op haar ging liggen en haar wou kussen. Ze was hier zeker geen fan van, maar ik vroeg gewoon om een beetje te kussen (met tong) en dan deed ze het wel, zonder veel passie maar ik genoot er toch van. Afgezakt naar haar poesje dat je kon vingeren, likken ... Geen enkel probleem. Zoals Joru zei een nauw poesje waar je geen twee vingers moet insteken. Dat deed me toch snel goesting krijgen om haar te neuken. Condoompje errond en een geweldig nauw gevoel. Van alle kanten voelde je haar rond mijn piemel. Zo kon ik het niet lang trekken en kwam snel klaar. Mooi proper gemaakt en ik dacht dat het gedaan was. Maar ze zei dat we nog even tijd hadden, en ze gaf een een niet verwachte goede massage. Eerder hard waarbij ze mijn spieren goed gevonden had :cry:.Eigenlijk een massage zoals bij een professionele masseuse en meer dan enkel wat gewrijf. Na een half uur gedaan, kusje en weer buiten, nadat ik me nog even had kunnen opfrissen in de badkamer. Nog vergeten: naar gewoonte ook gevraagd om mijn prostaat even te masseren, wat ze ook direct had gedaan (drie vingertjes in een condoom en prima stimulatie).
Dus een onverwacht positieve ervaring nadat ik eerst had gedacht om later terug te komen. Zo zie je maar, niet te snel weggaan. Bovendien ook een vriendelijke dame, alleen spijtig van het Spaans.
 
Terug
Bovenaan Onderaan