WHEM Deva (massage) Arnhem/Nijmegen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dank je wel.
Je leest het uiteraard hier.
Ik heb nog even zitten zoeken naar de prijs van de uitgebreide versie, maar die zie ik nergens.
Dan kan ik nog overwegen om een omboeking te doen.
 
Laatst bewerkt:
Vandaag bij Deva geweest.
Had afgesproken voor 1,5 uur, maar ze had 1 uur gepland helaas.
Massage was grote klasse, maar massagetijd was te kort.
Ik was er 70 minuten. Als je daar de kennismaking, de cool down en een nagesprekje vanaf trekt blijft er maar een half uur massage over.
Dus volgende keer duidelijk communiceren dat het om 1,5 uur gaat. Grote herhalingskans.
 

Wie heeft er ervaring met de massages van Deva. Lijkt me niet de mooiste vrouw van deze aardbol, maar daar gaat het me bij tantra ook niet perse om. Ze lijkt een mooi pakket aan te bieden voor niet al te veel geld.
Ben vandaag bij haar geweest. Het is echt een tao massage, waarbij je hele lichaam aandacht krijgt. Je krijgt meerdere keren een erectie, maar gaan zaadlozing. Het gaat om je hele lichaam en om hele erotische stromen, niet om de ejaculatie.
 
Volgens mij kan dat ook wel hier.

Voordat de massage begon zoals boven beschreven wordt je gevraagd om een blinddoek om te doen. Op dat moment ben je een beetje de controle kwijt. Op zich had ik daar geen problemen mee.

Vervolgens mag je gaan staan en streelt ze je over je kleren heen. Je hele lichaam wordt meegenomen. Vervolgens gaat ze je langzaam ontkleden. Dat doet ze heel sensueel. De ontblote lichaamsdelen worden gestreeld. Als laatste voel je twee vingers langs de bovenrand van je boxes bewegen en wordt je onderbroek langzaam omlaag verplaatst. Tja ....... daar sprong kleine Teun de lucht in. Was geen probleem en ze legde haar vingers op mijn eikel ter geruststelling. Op dat moment geef je je dus letterlijk en figuurlijk bloot.

Beide aspecten waren voor mij nieuw, onverwacht en spannend.

Daarna mag je zittend plaatsnemen op een kussen (blinddoek nog steeds op). Dan voel en ervaar je strelingen langs je lichaam en langs je ballen en penis. Uiteindelijk vraagt ze of je je mond wil open doen en doet je iets in je mond. Dat is fruit, olijk ...........

Dit duurt zo'n 20 minuten en dan ga je naar het massagedeel zoals beschreven.
Heb een afspraak voor volgende week. Kon alleen 1 uur. Hoop dat ze mij ook verrast met de bovenstaande actie. Lijkt mij superfijn.
Na afloop zal ik hier een kort verslag neerzetten.
 
Vandaag genoten van de heerlijke massage van Deva.
Mijn lingam en de rest van mijn lichaam genieten nog na. Nadeel is dat ze je niet klaar liet komen. Gelukkig heb ik daar mijn adresje voor. ... Dit wist ik overigens ook vantevoren.
De zintuiglijke massage met verrassing duurt 1,5 uur. Die ga ik een volgende keer boeken 🙂
 
Ik zou zeer gefrustreerd weglopen las ik na zo`n erectie niet mag klaarkomen. Blijkt me een bijzondere ervaring btw.
Overigens wel jammer dat ze geen variatie mogelijkheden heeft van haar aangeboden massages, lijkt wel min of meer dat ze uniek wil blijven in haar doen.
 
Vorige week ben ik bij Deva geweest. Ze masseert erg lekker, ik vind dat ze heerlijke handen heeft. Het is geen mooie vrouw maar ze is (introvert) aardig en sympathiek. Tijdens de massage kreeg mijn lingham en scrotum voldoende aandacht maar werd het orgasme keer op keer uitgesteld tot het er niet meer van kwam. Dat is wel ff wennen want meestal gaat het precies andersom. Toch vind ik haar massage bijzonder genoeg om nog eens te ondergaan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan