Schoten, Sufei, Chinese.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

chrisa

Stamgast
637
12/01/22
269
16

Opletten collega wandelaars : oplichtster aan het werk. Dame op de foto is duidelijk jonger dan 36.
Toen ik vroeg om een selfie, kreeg ik plots een WhatsApp bericht in het Nederlands nota bene dat er geen foto verstuurd zou worden.
 
Naar mijn mening ziet ze er niet jonger uit dan 36, zou zelfs ouder kunnen zijn. De meeste aziatische dames zijn minstens 10 jaar ouder dan op hun advertentie, maar deze lijkt eerder correct.

(Ik sluit niet uit dat het alsnog een andere dame is als je hiermee afspreekt.)
 
En over de service. En over de foto's. Enz .... oplichting dus he.
Inderdaad, in dit circuit van rondreizende Chinese dames klopt niks. Niet de foto's, niet de profielen, niet de service die beloofd wordt, maar uiteindelijk meestal niet geboden. Het is een echte lotto...

Dat is al jaren zo, er bestaat trouwens een uitgebreid topic over:

 
Helaas zijn de leuke Dames snel vertrokken uit deze circusact. Inmiddels toch een aantal leuke tot zeer leuke dates mee gehad. Soms was dat ook met een andere Dame dan uit de advertentie. Af en toe valt het ook zwaar tegen helaas.
 
Laatst bewerkt:
Helaas zijn de leuke Dames snel vertrokken uit deze circusact. Inmiddels toch een aantal leuke tot zeer leuke dates mee gehad. Soms wat dat ook met een andere Dame dan uit de advertentie. Af en toe valt het ook zwaar tegen helaas.
Het is en blijft een loterij waar ik niet meer in trap , eenmaal meegemaakt maar stoot mij niet twee keer aan de zelfde steen ( ezel )
 
Terug
Bovenaan Onderaan