Recensie Anne, Khloe Consultancy ergens in Brabant 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Tom024

Vaste klant
Forumpionier
201
30/06/21
176
15
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.khloe-consultancy.com/companion/anne/
Totale kosten (in euro)
700
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vorige week via Kirsten van Khloe Consultancy een afspraak gemaakt met de lieftallige Anne https://www.khloe-consultancy.com/companion/anne/
Meteen toen ik de foto's van haar onder ogen kreeg was ik geïntrigeerd om haar te ontmoeten. De afspraak was snel gemaakt en door omstandigheden bij mij even weer 2 weekjes uitgesteld maar vol verwachting wachtte ik Anne op in een hotel. Het was een hele hete dag. Een airco zou prettiger geweest zijn.
Toen ik Anne mocht begroeten was ik meteen overtuigd. Wat een beeldschone dame. Even ter kennismaking een knuffel en dan even de tijd nemen om elkaar een beetje te leren kennen. Je hebt niet voor niks 2 uur de tijd en de periode dat ik in twee uur ook twee keer tot mijn gerief kan komen ligt ver achter mij. Helaas. Als de kleren verdwijnen en we knuffelend op het bed belanden onderga ik met veel genoegen haar strelende masserende handen over mijn lijf. We zoenen, hebben orale seks en genieten met volle teugen van elkaar.
Het meest intieme gedeelte wordt in diverse standjes bedreven en bij iedere keer moest ik me inhouden om niet al te snel klaar te komen. Een genot om met zo'n dame te verkeren. Maar zoals altijd komt er een moment dat je je niet meer wilt inhouden. En dan is tevredenheid het gevoel dat blijft hangen. En de zekerheid dat je heerlijk bij elkaar strelend nog even kan nagenieten. Anne gaf me aan het eind nog een korte massage, waarne we ons douchten en fris en fruitig namen we afscheid.
Na de vakantie maar even kijken wanneer we elkaar weer zien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan