• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Recensie Zina, Geel (Lille) 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
dus drie dames met pijpen neuken tongzoenen voor 160€ dus een dame voor + - 53 € stuk
Nu weet ik wel dat deze zaak zich in Nederland aan de grens van Duitsland bevind ,maar daar komt toch ook dacht ik Sinterklaas in december ,? 😁
Ik heb het afgerond. Is 60 euro voor 1 dame. Wou ik haar vingeren moest ik 50 !!! Bijbetalen
 
Is er iemand recent nog geweest. Op haar WhatsApp lijkt ze niet te reageren en staat er aangegeven dat ze volgeboekt is. Haar advertentie en profiel op redlights zijn daarentegen verdwenen.
 
Enkel online wanneer ze ontvangt en als de foto op haar whatsapp verschijnt dat ze volboekt is dan is dat ook zo, wachten tot ze weer online komt en dan snel zijn is de boodschap.
 
Zoenen
4,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
160
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik zal bij deze ook mijn recensie schrijven, na een paar keer langs geweest te zijn. Voor mij de beste massage (totaalpakket zonder oraal of intiem) die ik al gehad heb. Ik merk ook dat ze elke opeenvolgende keer wat meer persoonlijk contact maakt. Daardoor voelt de hele beleving eens zo goed.

Ben alleen benieuwd of er onder andere klanten het gevoel is om het de moeite is om te betalen voor meer dan de standaard tantra of lingam massage. Mij lijkt het idee van de oui mais non niet zo interessant als je er niet aan mag komen.

Het enige spijtige is dat haat borsten niet echt bij haar lichaamsbouw passen en ze de laatste maanden toch wel wat bijgekomen is (kan tijdelijk zijn, want ze gaf het zelf ook aan)
 
Terug
Bovenaan Onderaan