• De zoekmachine ligt er uit. Is bekend en in onderzoek.

Algemeen Planet Happy Garden algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
I was at your establishment today. There was this girl Michelle wearing a pink bikini. She was annoying me throughout my stay asking me to come with her even though I clearly said I am not interested. I was so pissed that I ended up leaving without making any room with anyone. On my way out she was asking for 10 euros for no reason. Because of her I will never visit your club again. It will be good for your club if you get rid of her.
 
Oh wat grappig. Een kennis is daar ooit geweest en vond het een top tent. Ben benieuwd als het weer open is, zou graag een bezoekje willen plannen.

Mocht iemand al 12 juli gaan, hoor graag jullie review erover.
 
SERVICE KANON

Op de 29e van de 7e stond ik klokslag 11 eindelijk weer eens aan het tuinhekje te rammelen om binnen gelaten te worden.
Er werd open gedaan door een jonge theke die ik volgens mij niet kende. Sara die achter de bar stond herkende ik wel. Hoe kan het ook anders na elkaar maanden dagelijks gezien te hebben. Een hartelijke begroeting volgde en even kort bijgepraat.
Maar de entree moest nog wel geregeld worden. Ik had namelijk de bijzondere eer om het eerste vrijkaartje van het heropende Happy Garden in ontvangst te mogen nemen van de opperijsbeer.
Dat had echter wel tot gevolg dat de theke nog niks afwist van vrijkaartjes. Ik kon dat wel begrijpen en stelde voor om de entree te betalen en dat ze het later met iemand van de buro het zou afstemmen en ik dan wel het resultaat zou horen.
Daar kon ze mee instemmen en kreeg ik m'n sleutel en een nieuwe grijze ijsberenvel mee. Slippers waren ook nieuw, maar ik had mijn eigen exemplaren mee.

Gauw opgefrist en bij het nachtcafe kwam ik iemand van de club tegen die Nederlands kon. Even een praatje mee gemaakt. Die vertelde een beetje dat ze de matrassen in de club hadden vervangen, wat bankjes in het nachtcafe hadden vervangen voor tafels waaraan je kunt zitten voor een hapje, de wanden wat hadden gerenoveerd en nog wat meer.
De binnen sauna zou later pas weer in gebruikt genomen worden. Er staan al wat tapjes klaar waar ze tzt mint of citroen ijswater in gaan doen met wat bekertjes erbij.
Maar voorlopig blijft alleen de buitensauna aan. Wel zo slim om met zomer de hitte buiten te laten en zo tevens wat stookkosten te besparen.
Overigens liep de theke een poosje later met hetzelfde briefje van 50 (zat een scheurtje in) me te zoeken. Het vrijkaartje was toch in orde en ik kreeg m'n entree terug. Eind goed, al goed vond Dagobear. En dank aan een ander forum en club voor het thuiskomen.

Het ontbijt/brunch buffet bestaat uit de gebruikelijk salades, beleg, gekookte, roerbak en spiegel ei, friet, pasta, worstjes en frikandellen. Ik bedoel dan niet het Duitse gehakt, maar die je bij ons in de snackbar vindt.
In de middag kwam er een soepkom bij met kippensoep en werden de 2 bakken ei vervangen voor vlees in smurrie.
Apart om te zien dat er bordjes hangen met varkens vrij voedsel. Een hele geruststelling voor een deel van de clientèle.
En names kok Olli kan ik met trots officieel aankondigen dat de Mondays Gambadays weer helemaal terug zijn in de avond.

De club ziet er netjes uit en overal hangen er geurverfrissers. De tuin oogt wat meer open door het verwijderen van een tent in het midden en de windschermen. De indeling van de club is verder hetzelfde gebleven en ook de kino hebben ze onaangeroerd gehouden, inclusief de ingezakte zit/lig/neuk banken. Het voelde als thuiskomen toen ik er weer in lag te snurken.
Wat alleen nog miste waren papi (met pensioen?) en de dames van destijds. Sterker nog, er waren helemaal geen dames van plezier te zien zo rond het openingsuur...
Kan het me wel voorstellen dat gezien de club dagelijks tot 5 uur 's ochtends geopend is, dat de dames wat liggen uit te slapen. Ik hoop persoonlijk wel dat er ook weer een vroege lichting gaat komen, aangezien de eerste beschikbare deernes pas rond 16:00 ten tonele verschenen.

Ik vermaakte mezelf wel met wat wellness rondjes. Het zonnetje scheen namelijk voluit, er waaide een verkoelend briesje, en het zwembad zorgde voor de nodige verfrissing.
Voelde me wel wat ongemakkelijk gezien een groot deel van het publiek er met ondergoed rondloopt, om dan in je nakie het zwembad in te duiken.
Meer kwalijk was dat ze met ondergoed en al het zwembad in gingen. Zowel heren als dames...

Overdag viel het trouwens wel mee met de herrie van bluetooth speakers. Uit de bar kwam genoeg muziek. Miste wel wat gezellige muziek in het nachtcafe zoals vroeger. Zal hier een volgende keer naar vragen.

Uiteindelijk waren er in de avond rond 22:00 circa 20 dames. Gevarieerd van dik tot dun. Leeftijd schommelde niet zo veel. GILF's kwam ik er niet tegen. Kwa heren liep het op van de 4 in de middag tot aan 15 a 20 in de avond.
Spotte een paar bekende oudgedienden van Happy (er ontstond spontaan een wachtrij in de kino voor een amateuristisch massage). Maar ook wat nieuwe meiden, waaronder eentje die volgens mij behoorlijk nieuw in het vak is en een concullega (vriendin) moest laten zien hoe ze een handdoek om d'r middel moest doen.
Hoe dan ook met die behulpzame dame (had een paar keer oogcontact proberen te maken, maar kwam er niet verder mee) raakte ik later op de avond aan de praat. Eigenlijk veels te laat voor mijn doen, maar tja, wat moet je als de dames pas rond 16:00 binnen strompelen en je nog geen kamer hebt gemaakt.
Het gesprekje ging er gemoedelijk met deze Roemeense Mary. Zij dacht dat ze m'n type niet zou zijn. Ik zou vast en zeker vallen op blonde skinny meiden met een bleke huid. Ik verzekerde haar dat dit niet klopte (ze is in elk geval wel slank) en voelde dusdanig de klik dat ik de gok wel wilde wagen. Hoe erg schok ik toen ze zei dat de prijs 70p30 is geworden. Ik meende nog dat Willem verder dat 50 het magische getal was bij Happy. De dames meenden blijkbaar dat dit te weinig was en zijn niet naar 60, maar gelijk naar 70 gegaan. Blijkbaar wil hun publiek dat neertellen...
Voor een seconde overwoog ik om Jokers voorbeeld maar te gaan volgen en me terug te trekken in de kino met een keukenrol. Doch, haar hele houding tijdens het hebben over de prijs beviel me wel. En nee, ze gaf geen korting, maar haar service zou GOSC waardig zijn.
En daar was geen letter van gelogen. Hoe omschrijf je als iemand die geen details meer neerpent hoe de kamergang was? Zoals Johnny Fontana het in 't Live gedeelte al zo treffend zei: ik kom niet verder dan geweldig van elkaar genoten. Nou laat ik het zo zeggen, deze Dagobear was met deze woekerprijzen niet een half uur, maar een heel uur op de kamer gebleven.
En deze hypocrietbeer die anderen vervloekt als ze fooi geven, kreeg het niet over z'n hart om een tientje terug te vragen, terwijl ze notabene zelf voorstelde met d'r grote groene ogen waar je in kunt verdrinken om bij de theke te gaan wisselen. Om het nog een beetje goed te praten, zei ik wel dat dit de enige keer was. Ik was namelijk chartaal namelijk niet voorbereid op de nieuwe tarieven in Happy...
En hoe kan ik laten zien dat ik andere beren deze ervaring ook gun? Zoals Siberische Tijger zo terecht stelt kom ik geregeld een paar weken later pas met een verslagje aankakken. Wel, dit verslagje lag ik weliswaar overdag voor een groot deel in de kino te schrijven. Maar ik heb net een 2,5 uur durende rit achter de rug ZONDER een dutje vooraf. En toch wil ik dit verslagje gelijk gepost hebben.
Hoe kan ik nog meer laten blijken dat ze een topper was? Zoals Eddy_V (of was het Wandelaar5 of een andere beer) wel eens terecht opmerkte dat bij deze veelvraat de liefde door de maag gaat? Wel, de gamba's had ik graag overgeslagen voor een kamertje met dit service kanon. Was overigens een bordje spaghetti met 5 ongepelde garnalen die je bij de receptie kunt bestellen.
Hoe kan ik bewijzen dat het me menens is? Wel, als de masterbull na dit verslagje, en na een klik geconstateerd te hebben met deze meid, toch een slechte kamer zou hebben. Dan kom ik linea recta die 70 euro in z'n klauwen proppen en help em gelijk in de kino van z'n nageslacht af!

Alles valt en staat natuurlijk of er een klik met een dame is, maar als die er met deze Mary is, dan zou ik het er zeker op wagen. Als je een beetje een PSE zoekt en van het iets ruigere werk houdt, maak je borst maar nat zou ik zeggen...

De oorspronkelijke titel van dit verslagje was eigenlijk heel toepasselijk THUISKOMEN. Maar zoals je inmiddels hebt kunnen zien is dit imho terecht aangepast.
Als na dit alles de ijsberen niet van hun altijd mooie veluwen afkomen om als de vliegende brandweer zich als hongerige wolven naar Happy haasten, dan weet ik het ook niet meer...

P.S. Over brandweer gesproken, hoop dat alles goed is met brombeerzuid? Heb al een poos niks meer van em gelezen...
 
@Mentholbear maak je A.U.B. ook nog een recensie van Mary? Met een beschrijving hoe ze er uit ziet? Hoe oud, hoe lang, welke cup, tattoos, piercings, kleur ogen, kleur haar, leeftijd? Wat is haar plek in de club?
Je vraagt dement(holbear) om details? Die weet niet eens meer wat ie voor ontbijt heeft gehad ;)

Voor de kenners, het betreft de ex-Samya Mary. Slanke Roemeens brunette die ergens medio d'r twintiger jaren zit, rond de 1,70 lang, en een grote bloemetjes tattoo over haar hele linker arm heeft. Kleur ogen en piercings waren me niet opgevallen. Ze had er in elk geval geen bij d'r poes.

Ze was die dag een beetje overal door de club heen en leek niet 1 vast zitplekje te hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan