Dvp biecht gevoelens op

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Je schrijft dat je geen
Ik bezoek al 1,5 jaar dezelfde dvp. Onze seks is nog altijd intense gfe, details laat ik uit respect voor de dame even achterwege. De laatste keer toen ik haar bezocht vroeg ze hoe het ging en ik zei dat ik een beetje liefdesverdriet had nadat het was stukgelopen met een date. Op dat moment barste ze in tranen uit en biechtte ze haar gevoelens jegens mij op. Ik had dit echt niet zien aankomen. Het was altijd een intense gfe ervaring, maar ik dacht dat dit gewoon onderdeel van haar werk was. Ze gaf ook aan dat ze dingen buiten haar werk met me wil doen. Ze is een leuke dame, maar ik heb hier geen interesse in. Ook ben ik niet naïef en weet ik niet of ik dit sowieso wel kan vertrouwen. Hoe ga ik hier op een respectvolle manier mee om?
Je schrijft dat je geen interesse hebt, dan moet het niet moeilijk zijn gewoon eerlijk te zijn toch?
Dan kun je ook gelijk stoppen met je af te vragen of het allemaal te vertrouwen is enzo.

Veel succes met het nemen van de juiste beslissing Gieva
 
Je hoort toch regelmatig dat ex dvps terugkeren. Met een normale baan verdienen ze niet zo snel (en snel geld went makkelijk) en de meeste hebben geen diploma's waarbij de keuze qua werk ook beperkt is
Je zult ongetwijfeld gelijk hebben en ik heb ook vaak gehoord dat zowel het geld als het werk verslavend is.

Al de vaste dames die ik had en zijn gestopt, zijn gestopt omdat ze wat anders gingen doen en zijn voor zover ik weet ook nooit terug gekomen.
Met 2 heb ik nog steeds contact, eentje komt wel eens bij me langs of we gaan een dagje weg. De enige DVP die bij me over vloer komt, maar wel na haar loopbaan als DVP 🙃.

Er zijn ongetwijfeld hele vervelende uitgekookte DVP's zoals er ook klootzakken van klanten zijn. Helaas.
Ik moet echt m'n best doen om me slechte ervaringen met vrouwen te herinneren.
Ga bijna altijd naar privé huizen, en er is wel eens geen klik dat wel, heb geen behoefte aan jonge modellen, als het to good to be true is, is dat meestal ook zo. Ik denk dat dat helpt om normale mensen (DVP's) te treffen.
Wij wandelaars hebben het wat dat betreft toch het voordeel, we kunnen kiezen en selecteren terwijl een DVP toch maar iedere keer moet afwachten wie er op haar deur klopt.
Zó veel expertise hier op dit forum van mannen die in de ziel van vrouwen, en DVPs in het bijzonder, kunnen zien.
Fenomenaal
😂😂
 
Je hoort toch regelmatig dat ex dvps terugkeren. Met een normale baan verdienen ze niet zo snel (en snel geld went makkelijk) en de meeste hebben geen diploma's waarbij de keuze qua werk ook beperkt is.

dat kan maar het is eerst de vraag of je überhaupt genoeg klanten weet binnen te halen. Is niet vanzelfsprekend dat je zoveel geld gaat verdienen als je zou willen.
 
Hij moet alles voor jou betalen en jijzelf doet lekker niks? Dan moet je wel heel veel geluk hebben😅. Hoezo pakt ie jouw inkomen af als je zelf besloten hebt om te stoppen? Bovendien zijn er genoeg andere banen die je kunt kiezen.
Lekker niks? Dat klinkt alsof jezelf lekker nix zou willen doen? Ik zou huishouden en eten maken etc voor mijn man zorgen. En nee ik zou niet voor elke man stoppen met dit werk.masr diegene die me hieruit haalt, stop ik voor en zorg ook voor hem. Heel veel geluk? Hoezo? Dvp zien er meestal goed uit hoor en op deze manier ging t vroeger ook hoor. Dus das niet zo vreemd. Ik besluit zelf niet te stoppen met werken. Zie hierboven. En welke andere banen dan? Zo eentje als jij hebt misschien,?? Ja misschien dan kan ik ook op zon site vrouwen gaan veroordelen en jaloers zitten zijn op vrouwen die zoveel vrijheid hebben en lekker nix hoeven te doen, omdat ik zelf n kutleven heb .
 
Ik zou zeer geil vinden een DVP als partner te hebben.

Bedenk wel dat "partner" een andere verhouding is dan "permanente klant zonder te betalen".
Misschien vind je het desondanks geil , maar een deel van de tolerantie/acceptatie/service die klanten krijgen omdat ze nu eenmaal klant zijn mag je niet vragen (en zul je niet altijd krijgen) in een relatie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan