Recensie Celeste - Arnhem 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Aeolus79

Wandelaar
66
11/01/23
34
8
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Spaans
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Maandag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/5476075-celeste
Totale kosten (in euro)
70
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Afgelopen maandag in een geile bui een afspraak gemaakt met deze (achteraf) zeer leuke dame.
Ik had haar de vrijdag ervoor al op de korrel, maar vanwege tussen komende zaken kon ik toen niet langs gaan.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de fotos die zij gebruik doen haar geen recht aan. In het echt is het echt een lieve meid en ik vond haar oprechte aantrekkelijk.

Ik had een afspraak gemaakt voor alleen een pijpdate, dus ik heb betaald voor een vluggertjes. Ze begon tegen mij aan te dansen en liet zich door mij betasten. Pikkemans bevond zich al snel in een oncomfortabele positie en wilde graag vrijgelaten worden. Dit merkte zij ook al gauw genoeg op en slaakte een gilletje van verrassing. Ze ging meteen door haar knietjes, en wilde al vol overgave aan de slag, maar ik herinnerde haar er nog net op tijd aan dat er een rubbertje gepakt moest worden.
Doordat het condoom niet meteen heel goed paste (ik denk dat ze hem verkeerd om deed) werd pikkemans iets soepeler, maar toen hij achterin haar keeltje verdween, kwam hij weer volledig terug.
Het pijpen was geweldig. Ze gebruikte veel technieken en wisselde langzaam en snel af, maar ook hard en zacht. Ze hield oogcontact tijdens het pijpen. Dat blijft altijd een geul gezicht. Ook werden mijn twee ballen goed in haar mondje genomen en goed verwend. Het was een waar pijp festijn.
Na 10 minuten ben ik op bed gaan liggen, waar het feest verder kon gaan. Hoezeer zij ook haar best deed, kwam ik niet klaar. Gezien het bovenstaande, is dat best gek want ze voldeed 100% aan mijn wensenlijstje qua pijpen. Op een gegeven moment gebaarde ik haar dat ze moest stoppen met pijpen en trok ik haar bovenop mij. Ze begreep niet goed wat de bedoeling was. Toen ze op mij lag, kon ik haar bliksemsnel op haar rug draaien en pikkemans in haar kutje manoeuvreren. Een blik van verrassing en ongeloof viel mij ten deel, maar toen. Ik een paar keer stootte, viel haar hoofd terug in het kussen. En missio kwam ik naar een aantal keren stevig doorhalen, alsnog brullend klaar, waarbij ik nog een aantal keren naachokte. Zij vertelde mij in gebroken Engels: you are very good.
Tijdens het aankleden probeerde ik een praatje met haar te maken, maar doordat zij geen Engels kon, en mijn Spaans te slecht is, ging dat niet. Ik heb zeer tevreden de locatie verlaten. Wat een topper!
 
Terug
Bovenaan Onderaan