WHEM Kinkycare Amersfoort e.o.

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik herinner me de naam nog, dit was een partij die opdook tijdens de coronamaatregelen, toen al het sekswerk verboden was kon je daar sexy schoonmaaksters huren die naakt op 1,5 meter afstand van de cliënt het huis onder handen namen.

Waarom deze partij nu ineens weer opduikt op Kinky is mij een raadsel.
 
Hoezo?
Unieke thuishulp maakt al uw stoutste dromen waar ! Staat er. Niets geks aan toch?
met daarop een hele mooie knop met "Bezoek website"

en dan kom je dus op een site waar de dienstverlening VOLLEDIG is gericht op coronaregels (en een totaal andere selectie dames)

inderdaad de Kinky-advertentie is nog redelijk generiek, maar iemand die echt wil boeken bekijkt ook de website waar de advertentie naar verwijst, en dan krijg je ineens een heel ander beeld

 
Pff, doe niet zo moeilijk en zie het leven als een feestje. Boek een dame die bij je komt schoonmaken in de door jouw gewenste kledij en / of meer "and that is it"
En voor de rest, laat lekker gaan.
 
Ik word zo blij van al die positieve mensen! :)
Die vorige reactie van me was met een knipoog, maar eerlijk gezegd snap ik je commentaar niet zo.

De topicstarter vraagt naar de werkwijze van dit bedrijf, meerdere mensen geven aan dat ze niet goed snappen wat het nou precies is en waarom zoveel corona-verwijzingen op hun site staan, zie posts 4 en 5.

Ikzelf weet wel wat van de achtergrond van het bedrijf dus ik deel wat ik weet in een poging om behulpzaam te zijn. Ik leg uit dat ik dit bedrijf inderdaad ken in de context van corona en dat hun huidige site dat bevestigt en dat ik daarom ook verbaasd ben dat ze na een lange pauze hun corona-gerelateerde diensten nu ineens weer onder de aandacht brengen.

Ik snap niet goed wat daar mis mee is.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan