Recensie Mara, Lovehotel, Eindhoven 4,55 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Kontlikken bij klant
5,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/2502394-mara
Totale kosten (in euro)
450
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Een tijdje lang bekeek ik Mara haar advertentie en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en met haar af te spreken voor een date. App contact ging soepel en na wat heen en weer schrijven had ik vrij snel een date met haar. Het bonzde in mijn keel toen het zo ver was..

Uiteindelijk had ik het maar afgesproken - waar houd ik zoals afgesproken voor me zelf - . Daar aangekomen deed een onwijs knappe vrouw de deur open met een prachtig lichaam. Eerst zijn we samen in bad gegaan en gingen we op bed liggen. Ze vroeg aan mij of ik haar wilde beffen. Dat wilde ik wel maar dan wel van achter met haar kont, poesje en spruitje in mijn mond. Mijn signature hadeling is om te beffen als een mondharmonica. Met opgeblazen wangen om het zo te zeggen. Heerlijk was dat en ze werd ECHT nat! Fantastisch.

Vervolgens was het tijd om intiem te doen en met haar mond deed ze het condoom om. Vervolgens stopte ik mijn pik in haar en na 3 stoten kwam ik klaar. Vervolgens voelde ik me klote en schuldig en wilde ik zo snel mogelijk gaan.. balen.
 
In het geval van Mara maak je rechtstreeks bij haar een afspraak. Eenmaal aangekomen bij het lovehotel laat de gastvrouw je binnen en gaat vervolgens Mara halen. Zij neemt je dan mee naar de kamer en brengt je naderhand weer naar de deur.
 
Terug
Bovenaan Onderaan