Recensie Lissa . Bokkingshang 12 K1 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Rolly

Newbie
19
01/03/22
8
1
Heb deze dame het afgelopen jaar enkele malen bezocht nu.
€50 P+N bied ze standaard aan...naar meerdere mogelijkheden moet je maar vragen. Na de graaiers die er zaten de afgelopen jaren met mooie beloftes en niks doen zijn de huidige dames op een uitzondering na weer op het niveau van de jaren 90...Ik ben nog niet ontevreden bij haar vertrokken in ieder geval.

Rolly:cool:
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
60
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Tijdje geleden bezocht op een vrijdagavond, weinig keuze met slechts 3 bezette ramen, maar Lissa sprak mij erg aan en geen moment spijt van gehad. Voor betalen middels tikkie wil ze 10€ extra, geen bereik nam rustig de tijd om via lokale wifi dit te regelen.
Nadat alles geregeld was en gewassen, heerlijk gepijpt, daarna klom ze boven op me omgedraaid cowgirl, echt super strak… moeite me in te houden, daarna missionaris toen was ze iets te eager om snel te komen. Desondanks een topervaring, herhalingsgevaar is heel groot, nadeel is echter de locatie Deventer, met klein aanbod is risico groot dat je voor niets rijdt.
 
De eerder door Sjors Loper geplaatste link is inderdaad van Lisa...alhoewel haar haarkleur anders is dan het vermelde zwart in de resentie. Leuke dame die haar afspraken zeker nakomt...Denk toch wel de beste dame in Deventer op dit moment. Ik heb nog geen spijt gehad van mijn bezoekjes.

Rolly :cool:
 
Ben hier vrijdag ook geweest. Ze ontvangt op de Bokkingshang. Wat een ontzettend lekker wij is dit zeg. Had 100 euro betaald voor een half uurtje. Ze vroeg of ik interesse had in een triootje met haar collega, voor 50 euro extra. Ik was zo geil dat ik dit maar gedaan heb. Lisa kwam met haar zeiknatte kutje op mijn gezicht zitten terwijl haar collega mij afzoog. Lisa hield haar geile hakken en netkousen aan waardoor ik het idee had in een pornofilm te zijn belandt. Na een grondige befsessie begon Lisa aan mijn ballen te zuigen terwijl mijn pik nog in de mond van haar collega zat. Ik verschoot beeld te vroeg mijn kruid maar god wat was dat lekker zeg
 
Ik ben afgelopen week ook (donderdag)nog in Deventer geweest voor een bezoekje aan de favoriete shoarmaboer toen ik Lissa naar haar plekje achter het raam zag komen. Er waren nog 2 andere jongere dames en
1 oud gediende aanwezig maar vanwege goede ervaringen in het verleden toch voor Lissa gekozen. Normaal ga ik gewoon P+N voor 50 euro maar deze keer wilde ik het een beetje rustig aan doen dus 100 euro gegeven voor een half uurtje.

Na het gewoonlijke wasje op het bed plaats genomen waarna het rubbertje geplaatst werd, begon Lissa met een zeer verdienstelijk BJ waarbij de kogeltjes ook een zeer vakkundige behandeling kregen....resultaat...klaar binnen 5 minuten☺️.

In eerste instantie dacht ik eigenlijk dat het bezoekje wel over zou zijn maar Lissa was het daar blijkbaar niet mee eens....boeltje werd opgekuist en daarna zachtjes gemasseerd totdat er na een tijdje weer leven in mijn beste vriend kwam. Werd ook aangemoedigd om haar mooie vormen te betasten zolang ik het maar rustig aan deed...geen probleem🥰.

Nadat mijn vriend weer op volle sterkte was vond Lissa het tijd voor een potje rodeo rijden...oftewel cowgirl positie...eerst rustig aan maar toen in een gestaag ritme totdat ik voor de 2e keer het rubbertje vulde😚

Opnieuw mijn vriendje opgekuisd en me nog even met haar tweeling beziggehouden totdat mijn benen weer sterk genoeg waren om weer te vertrekken.

Al met al dus een zeer geslaagd bezoekje. Ik hoop dat ze nog lang voor Deventer behouden blijft

Rolly😎

P.s. haar haarkleur is nu rood achtig ipv zwart.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan