Recensie Lotte, Chantals tantra massage, Ahaus 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Stamper

Wandelaar
36
28/05/22
23
4
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Penismassage
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik vond dat ik weer eens een uurtje goede ontspanning verdiend had, en waar kan je dan beter naar toe gaan dan naar Chantal en haar angels 😍.

De agenda van Lotte en mij konden afgestemd worden, dus zij mocht zich deze zaterdagmiddag eens heerlijk uitleven.

Terwijl haar lijf over ieder stukje van mijn rug gleed, voelde ik haar gezicht zo heerlijk dicht bij dat haar zachte fluisterende worden extra goed binnen kwamen. Alles wat ze zei klonk extra opwindend, door de manier waarop ze het zei.

Eenmaal bezig met de voorkant, bleef ze oogcontact houden. Zo veel en lang dat je op geen enkele manier kan of durft weg te kijken. Ze betoverde me met haar ogen en gleed regelmatig zo dicht op mijn gezicht dat we echt enkel een neuslengte van elkaar af zaten. Het is dat ik weet waar de grens voor de meiden bij Chantal ligt, want als die niet glashelder was geweest, had ik veel meer met haar willen doen. Zo gek wist ze me te maken.

Haar gezicht straalde bij iedere aanraking plezier uit en ze genoot er zichtbaar van dat ze me helemaal gek zag worden. Tussendoor kwam ter sprake dat ik bij een toekomstig bezoek haar misschien wel in een wat dominantere rol zou willen zien. Toen twinkelden haar ogen en begon ze vast een voorproefje te geven. Ze wist mijn hoogtepunt nog even heel plagend meerdere keren uit te stellen, maar dat maakte het slot niet minder. Heerlijk alles er uit laten knallen, dus ik kan er weer even tegenaan.

Het team van Chantal maakt het me wel steeds lastiger om te kiezen bij wie ik langs wil komen. Misschien moet ik de volgende keer dan maar mijn twee favorieten tegelijkertijd aan het werk zetten in plaats van 1 van de twee...

Lotte, bedankt. Ik heb genoten en hopelijk tot snel weer!

*ik zag dat Lotte alleen een topic had waarin ze samen met Chantal gerecenseerd wordt, daarom heb ik toch een eigen topic voor haar gemaakt want ook Lotte verdient dit.
 
Mooi beschreven/omschreven! Precies zoals ik haar gisteren ook heb ervaren (op het gedeelte 'dominantere rol' na dan)...

Ik ben wel benieuwd of Lotte dit nou zelf ook leest of heeft gelezen... :cool:
 
Mooi beschreven/omschreven! Precies zoals ik haar gisteren ook heb ervaren (op het gedeelte 'dominantere rol' na dan)...

Ik ben wel benieuwd of Lotte dit nou zelf ook leest of heeft gelezen... :cool:
@Delta76

Lotte heeft het eerste bericht met sprankels in haar ogen gelezen, de rest vanuit dit topic nog niet. Ik zal haar er nog even op wijzen 🤗

En fijn dat jij ook zo een leuke ervaring hebt gehad ❤️



@Strongman

Ik kan wel een stukje beantwoorden / toelichten 😊
Er wordt niet net gedaan alsof wij in Enschede zitten, wij zijn allemaal Nederlands op 2 dames van de 9 na.. Als wij willen adverteren op Nederlandse sites vragen ze een postcode, in 2019 kon ik geen postcode van dit adres invoeren, dus heb ik een zo dichtbij mogelijk postcode gepakt van Nederland om alsnog te kunnen adverteren. Denk dat je dit stukje bedoelt zoals op SJ. Dit is gewoon, Zo gebleven. Dat kon met de postcode destijds niet anders. En gezien de kleine afstand en toch de Nederlandse meiden. Hier ziet volgens mij niemand een probleem in, of wellicht een enkeling wel.

Wat je zegt dat wij worden verward met massage salon Enschede en andersom is mij geheel onbekend en ik heb de andere salon hierover ook nooit gehoord, ook klanten niet. Dus dat is nieuw…. Voor ik hier begon had ik al een behoorlijk klantenbestand opgebouwd in Nederland😊 zonder verwarring ergens over.

Daarnaast zitten we net over de grens en afhankelijk vanaf welk deel Enschede iemand komt, ben je vaak nog sneller in Ahaus dan van de ene kant naar de andere kant van de stad. Vanaf het Centrum van Enschede (achterlangs via Hogeland naar de Knalhutte) tot aan ons is 15 a 20 min rijden.

Dus ja waar horen we… waarom zou het eigenlijk storend zijn gezien we zo dicht bij de Nederlandse grens zitten… maar waar we horen.. Dat mag het forum denk ik bepalen -(mocht een klant ons weer onder NL zetten bv., wat ik overigens wel kan begrijpen) we zitten wel in Duitsland, dat is een feit..we zijn bijna allemaal Nederlands.. Als je bij ons binnen bent heb je het gevoel dat je in Nederland bent ha ha. Ik vind ons een grensgevalletje 🤪 Dit past ook wel bij ons op de kamers 😊😂 daar zoeken we ook altijd de grens weer op LOL.

Wij vinden het wel leuk ervaringen te kunnen lezen 😊 (daar hebben we ook een eigen pagina voor) en waar het dan GR staat, is voor ons denk ik niet zo relevant. Wel voor de mensen die bv een type Lotte zoeken en het zoeken in de omgeving Enschede, die kijken waarschijnlijk niet buiten Overijssel naar ervaringen op GR, en die missen dan een bericht als deze. Wij vinden overigens Nederlands sprekende mannen erg prettig 😁 dus ergens missen wij die dan ook als we een plekje vrij hebben 🤪 dus misschien is het voor ons eigenlijk wel een tikkeltje relevant ha ha waar we staan, betrap nu mezelf op mijn eigen schrijven 😂😉 Op deze site zou ik dus wel de persoonlijke voorkeur geven aan Overijssel.. grensgevalletje hè 😄 maar goed dit staat onder Duitsland, het is wat het is. 🙂
 
Terug
Bovenaan Onderaan